Pensiunea agroturistica Bella - Iasi - Chicerea

Pensiune agroturistica Iasi - Chicerea

Pensiunea Agroturistica Chicerea este amplasata in satul Chicerea com. Tomesti , jud Iasi intre vama Albita si Iasi (la 15 km de Iasi) in apropierea Dn28, intr-o zona linistita si nepoluata cu dealuri inalte cu paduri de foioase , livezi cu toate fructele , suprafete mari cu vii si campuri cultivate cu cereale si legume.

Obiectivul turistic este clasificat la trei margarete si are 4 camere de cate 2 persoane (2 paturi matrimoniale si cu cate 2 paturi ) cu grupuri sanitare proprii (cabine cu dusuri multi jet , mobilier chiuvete ,ventilatie ) unde se mai pun la dispozitie oaspetilor lenjerii

bumbac , prosoape bumbac , sapunuri si sampoane hoteliere apa calda permanente.

Pensiunea Agroturistica Chicerea mai dispune de bucatarie proprie utilata corespunzator , sala de mese cu 4 mese cu cate 4 scaune (lemn masiv) care are in exterior si o terasa generoasa strajite de taluzuri cu trandafiri si jardiniere cu petunii si alte flori.

Obiectivul turistic dispune de parcare proprie, cai de acces si rampa pentru persoane cu dizabilitati , receptie , grupuri sanitare barbati , femei . Pentru sala de mese , vestiare filtru si grupuri sanitare pentru personal. La apropierea cladiri exista culturi de legume , zmeura , mure , capsuni livada de cirese pirsici gutui peri si caisi unde turista se pot plimba relaxa si degusta din fructele de sezon la pensiunea chicerea oaspetii beneficiaza de igiena , confort ospitalitate si mancaruri specifice moldovenesti.

Rezervari 0751.543.677

Intreprindere Individuala Tololoi Maria - CUI: 29359488 - F22/2610/2011

Creare siteuri web HutMedia.ro